tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Brick Story, Nr 117667

Tapet Brick Story, Nr 117667

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Brick Story"

Modern tapet "Brick Story" i kategorin Tegel är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Brick Story" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Brick Story" är: bakgrund, textur, grå, tegel oraz tapeter.

Moderna tapet "Brick Story" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Brick Story" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Brick Story" är Grå. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Brick Story" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Brick Story" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Tegel samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Brick Story" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.