tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Dragonfly flight, Nr 89336

Tapet Dragonfly flight, Nr 89336

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Dragonfly flight"

Dekorativa tapet "Dragonfly flight" i kategorin Djur är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Dragonfly flight" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Dragonfly flight" är: natur, djur, insekter oraz tapeter.

Tapet "Dragonfly flight" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Dragonfly flight" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Dragonfly flight" är Grön. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Dragonfly flight" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Dragonfly flight" och andra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Dragonfly flight" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter fjarilar Tapeter kontor