tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Flamingos and Twigs, Nr 114757

Moderna tapet Flamingos and Twigs, Nr 114757

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Flamingos and Twigs"

Trendiga tapet "Flamingos and Twigs" i kategorin Djur är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Flamingos and Twigs" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Flamingos and Twigs" är: natur, växter, blommor, flamingos oraz tapeter.

Moderna tapet "Flamingos and Twigs" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Flamingos and Twigs" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Flamingos and Twigs" är Färgstarkt. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Flamingos and Twigs" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Flamingos and Twigs" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Flamingos and Twigs" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.