inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18

Sir Thomas Lawrence - Konstreproduktioner och Copyart av berömda konstnärer

Kategorier
Sortera

Sortera efter

Sir Thomas Lawrence var en engelsk klassicistisk konstnär vid sekelskiftet mellan 1700- och 1800-talen, främst känd för sina porträtt. I sina verk förevigade han ofta de mest kända personerna, inklusive Europas krönta huvuden. Han porträtterade bland annat de härskare och diplomater som deltog i överläggningarna vid den heliga alliansens kongress. Om du är intresserad av denna numera något bortglömda konstnärs verk, välj Thomas Lawrence-reproduktioner från bimago!

Sir Thomas Lawrence - liv och verk

Thomas Lawrence (1769-1830), engelsk porträttkonstnär, författare till målningar i klassisk stil. Han var son till en värdshusägare, men med tiden blev han en alltmer eftertraktad konstnär och hade ett stort antal klienter bland aristokrater och berömda personer, och så småningom uppskattades hans porträtt av kung George III. Lawrence blev hovkonstnär och fick en adelstitel. Den största kollektionen av verk av Sir Thomasa Lawrence finns i Waterloo Gallery i Windsor.


 

Sir Thomas Lawrence - kollektion av reproduktioner av målningar

Sir Thomas Lawrence uppskattas för sina innovativa lösningar i sitt konst. Kollektionen av målningar "Sir Thomas Lawrence" består av de mest kända verken av denne författare, som finns tillgängliga på bimago. Om du uppskattar den innovativa stil som Sir Thomas Lawrence representerade i sina målningar, kommer den här kollektionen att falla dig i smaken. I bimagos "Sir Thomas Lawrence"-kollektion hittar du de mest kända verken av denne skapare. Sir Thomas Lawrence hade ett enormt inflytande på sin tids konst och hittade många som fortsatte sitt konstnärskap. Du kan redan i dag välja en av hans reproduktioner som dekoration i ditt hem. Den höga kvaliteten på reproduktionerna garanterar att varje målning passar perfekt in i din inredning. Sir Thomas Lawrence - Upptäck ett rikt utbud av reproduktioner av denna konstnär och inför konst i ditt hem tack vare målningarna i denna kategori. I bimagogalleriet hittar du över 4000 reproduktioner av kända målningar - vi bjuder in dig att upptäcka vårt breda utbud.

Sir Thomas Lawrence - över 4000 reproduktioner på duk

Sir Thomas Lawrence är en konstnär vars verk går för höga priser och kan beundras på de mest kända museerna. Lyckligtvis är priserna på reproduktioner av hans målningar mycket låga i vår butik, så ditt hem kommer att få en exceptionell väggdekoration. Sir Thomas Lawrence uppnådde ett perfekt konstnärskap och en individuell stil i sina målningar, vilket vi har försökt återspegla i våra reproduktioner. Om du gillar hans verk bjuder vi dig att ta del av erbjudandet om reproduktioner på duk på bimago. I vårt galleri kan du beställa målningar från kollektionen "Sir Thomas Lawrence" i form av högkvalitativa canvasutskrifter. Dessutom kan de utvalda målningarna beställas i Premium Print-teknik eller i form av handmålade motiv. Kollektionen Sir Thomas Lawrence består av dussintals av de mest berömda målningarna där du kan hitta din favoritdekoration. Om du drömmer om en intressant väggdekoration kommer du säkert att fascineras av en reproduktion av en målning. Vi rekommenderar Sir Thomas Lawrence-kollektionen där du kan hitta den perfekta väggdekorationen för din inredning och en fantastisk idé för en present till någon du älskar.