inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Affischer Smaragdskugga - växttextur av vita blad på grön botten Nr 122315

Affischer Smaragdskugga - växttextur av vita blad på grön botten Nr 122315

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Affisch "Smaragdskugga - växttextur av vita blad på grön botten"

Affisch Smaragdskugga - växttextur av vita blad på grön botten är en exceptionell väggdekoration för alla interiörer. Den finns i flera storlekar och alternativ, vilket gör att du perfekt kan skräddarsy den efter din inredning. Du kan välja planscher inramad med minimalistisk, lätt ram eller utan extra inramning. Den vita marginalen eller passepartouten förhöjer din valda mönster på ett vackert sätt. Affisch inramad är lätt och levereras med upphängningsanordning, vilket gör att du snabbt och enkelt kan hänga upp den på väggen.

Affisch ger oss oändliga möjligheter för inredning - allt beror på vårt koncept. Den kan antingen ensam pryda väggen, eller vara en del av en gallerivägg tillsammans med andra dekorationer - välj olika mönster och skapa en unik tavelvägg! Affisch ser lika bra ut hängd upp som den gör när den lutar mot väggen. Affisch Smaragdskugga - växttextur av vita blad på grön botten kommer att se vackert ut i vardagsrummet, köket eller sovrummet. Detta är bara ett av över 3000 förslag - vi rekommenderar att du tar en titt andra grafik tillgängliga i vår nya kollektion!

tjockt och kvalitativt papper
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
minimalistisk ram
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Papper: Vikt 250 g / m²
Tillgängliga alternativ: Poster utan ram, poster med ram, poster med marginal (utan ram eller med ram). Marginalen/kanten är ca 6 % på långsidan
Ram: Plast
Tillgängliga ramfärger: Svart, guld
Valfria tillbehör: Spik
Leveranssätt: Ram och posters skickas i ett paket, men förpackas separat
Paket: För posters med ram låda och kartong.För posters utan ram rör och kartong