inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Poster Lyxig doft - svartvit parfymflaskmönster med band Nr 125108

Poster Lyxig doft - svartvit parfymflaskmönster med band Nr 125108

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Poster "Lyxig doft - svartvit parfymflaskmönster med band"

Planscher Lyxig doft - svartvit parfymflaskmönster med band är en exceptionell prydnad för alla interiörer. Den finns i många format och kombinationer, vilket gör att du enkelt kan anpassa den efter dina behov. Du kan välja affisch med minimalistisk, lätt ram eller utan extra inramning. Den vita marginalen eller passepartouten kompletterar din valda design på ett vackert sätt. Planscher med ram är lätt och levereras med monteringssystem, vilket gör att du snabbt och enkelt kan hänga upp den på väggen.

Planscher ger oss oändliga alternativ för inredning - allt beror på vårt koncept. Den kan antingen ensam pryda väggen, men den ser också fantastisk ut i kombinationer - välj olika mönster och skapa en unik väggkomposition! Affisch ser lika bra ut på väggen som den gör när den lutar mot väggen. Planscher Lyxig doft - svartvit parfymflaskmönster med band kommer att se vackert ut i vardagsrummet över soffan eller över matbordet. Detta är bara ett av många förslag - vi rekommenderar att du tar en titt andra grafik tillgängliga i bimagos nya kollektion!

tjockt och kvalitativt papper
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
minimalistisk ram
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Papper: Vikt 250 g / m²
Tillgängliga alternativ: Poster utan ram, poster med ram, poster med marginal (utan ram eller med ram). Marginalen/kanten är ca 6 % på långsidan
Ram: Plast
Tillgängliga ramfärger: Svart, guld
Valfria tillbehör: Spik
Leveranssätt: Ram och posters skickas i ett paket, men förpackas separat
Paket: För posters med ram låda och kartong.För posters utan ram rör och kartong