inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Affischer Fåglar över vattnet - havslandskap med fåglar i abstrakt stil Nr 131829

Affischer Fåglar över vattnet - havslandskap med fåglar i abstrakt stil Nr 131829

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Poster "Fåglar över vattnet - havslandskap med fåglar i abstrakt stil"

Planscher Fåglar över vattnet - havslandskap med fåglar i abstrakt stil är en exceptionell väggdekoration för alla rum. Den finns i många storlekar och kombinationer, vilket gör att du perfekt kan skräddarsy den efter din inredning. Du kan välja affisch inramad med minimalistisk, lätt ram eller i grundversionen, utan extra inramning. Den vita marginalen eller passepartouten kompletterar din valda design på ett vackert sätt. Planscher inramad är lätt och levereras med monteringssystem, vilket gör att du snabbt och enkelt kan hänga upp den på väggen.

Planscher ger oss oändliga alternativ för dekoration - allt beror på vår fantasi. Den kan antingen ensam pryda väggen, eller vara en del av en gallerivägg tillsammans med andra dekorationer - välj olika mönster och skapa en egen tavelvägg! Print ser lika bra ut hängd upp som den gör när den lutar mot väggen. Planscher Fåglar över vattnet - havslandskap med fåglar i abstrakt stil kommer att se vackert ut i vardagsrummet eller i hallen. Detta är bara ett av många förslag - du är välkommen att utforska andra grafik tillgängliga i vår nya kollektion!

tjockt och kvalitativt papper
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
minimalistisk ram
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Papper: Vikt 250 g / m²
Tillgängliga alternativ: Poster utan ram, poster med ram, poster med marginal (utan ram eller med ram). Marginalen/kanten är ca 6 % på långsidan
Ram: Plast
Tillgängliga ramfärger: Svart, guld
Valfria tillbehör: Spik
Leveranssätt: Ram och posters skickas i ett paket, men förpackas separat
Paket: För posters med ram låda och kartong.För posters utan ram rör och kartong