inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Affischer Ångest - landskap med mörka moln och blixtar Nr 125869

Affischer Ångest - landskap med mörka moln och blixtar Nr 125869

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Affisch "Ångest - landskap med mörka moln och blixtar"

Planscher Ångest - landskap med mörka moln och blixtar är en oöverträffad prydnad för alla rum. Den finns i många format och kombinationer, vilket gör att du enkelt kan anpassa den efter dina behov. Du kan välja planscher med minimalistisk, lätt ram eller rullad affisch. Den vita marginalen eller passepartouten kompletterar din valda mönster på ett vackert sätt. Planscher med ram är lätt och levereras med upphängningsanordning, vilket gör att du snabbt och enkelt kan hänga upp den på väggen.

Planscher ger oss oändliga möjligheter för dekoration - allt beror på vår kreativitet. Den kan antingen ensam pryda väggen, eller vara en del av en gallerivägg tillsammans med andra dekorationer - välj olika mönster och skapa en unik väggkomposition! Print ser lika bra ut hängd upp som den gör när den lutar mot väggen. Planscher Ångest - landskap med mörka moln och blixtar kommer att se vackert ut i det moderna hemmet eller kontoret. Detta är bara ett av över 3000 förslag - vi rekommenderar att du tar en titt andra designer tillgängliga i bimagos nya kollektion!

tjockt och kvalitativt papper
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
minimalistisk ram
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Papper: Vikt 250 g / m²
Tillgängliga alternativ: Poster utan ram, poster med ram, poster med marginal (utan ram eller med ram). Marginalen/kanten är ca 6 % på långsidan
Ram: Plast
Tillgängliga ramfärger: Svart, guld
Valfria tillbehör: Spik
Leveranssätt: Ram och posters skickas i ett paket, men förpackas separat
Paket: För posters med ram låda och kartong.För posters utan ram rör och kartong