inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Måla efter nummer med vackra havsmotiv

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Måla efter nummer blir alltmer populära och ger dig möjlighet att tillbringa tid kreativt och förbättra din konstnärliga talang! I bimagos kollektion av havs-, strand- och fartygsnummertavlor hittar du intressanta motiv för barn och vuxna. Ett av våra måla efter nummer är ett havslandskap: gyllene sand, ackumulerade vågor och blå himmel är ett recept för framgångsrik avkoppling. Unna dig en avkopplande stund med bimago!

Måla efter nummer med havsmotiv

Älskar du stranden och havet?! Tack vare måla efter nummer med havsmotiv kan du ha havet i ditt hem året runt. Förutom att du kan dekorera din inredning på ett enkelt och billigt sätt kan du ha roligt att färglägga våra fantastiska tavlor. Motiv med havet gör din inredning unik och skapar en illusion av mer utrymme i ditt hem.

Visa mer Visa mindre

Måla efter nummer med havs- och strandmotiv

Med våra målningssatser med havs- och strandmönster kan du äntligen slappna av och njuta av dessa fantastiska landskap i ditt hem. Gyllene sand, oändliga nyanser av havsvatten och snäckor kommer att skapa ett unikt utseende i ditt hem. Havslandskap passar utmärkt till alla typer av heminredning och stilar. Dekorera ditt hem med färger som påminner om sandens guld och turkosa havsvågor, och lägg slutligen till burkar med sand och snäckor och dekorationer i stil med "sjömansstil" som rep med de karakteristiska knutarna eller fiskenät. På Bimago kan du hitta tavlor i olika svårighetsgrader, oroa dig inte om du inte är professionell, du kan välja måla efter nummer för nybörjare. På så sätt tränar du din precision och koncentration och kan sedan gå vidare till svårare nivåer. Om du letar efter en speciell gåva till en älskad person kan våra tavlor vara den perfekta lösningen för dig. Förutom att dekorera sin inredning kan dina nära och kära njuta av att färglägga motiven och tillbringa sina dagar på ett alternativt sätt. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, besök vår webshop och välj din favoritprodukt.