inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Vykort från gamla tider - fåglar och blommor på kompositionen i retrostil Nr 61105

Fototapet Vykort från gamla tider - fåglar och blommor på kompositionen i retrostil Nr 61105

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Vykort från gamla tider - fåglar och blommor på kompositionen i retrostil"

Dekorativa tapet "Vykort från gamla tider - fåglar och blommor på kompositionen i retrostil" i kategorin Vintage är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Vykort från gamla tider - fåglar och blommor på kompositionen i retrostil" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Vykort från gamla tider - fåglar och blommor på kompositionen i retrostil" är: blommor, inskriptioner, Vintage, fåglar, retro oraz fototapeter.

Fototapet "Vykort från gamla tider - fåglar och blommor på kompositionen i retrostil" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Vykort från gamla tider - fåglar och blommor på kompositionen i retrostil" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Vykort från gamla tider - fåglar och blommor på kompositionen i retrostil" som en tvättbar tapet "Vykort från gamla tider - fåglar och blommor på kompositionen i retrostil", som låter dig utsmycka ditt kök eller badrum. Den största delen färg på tapet "Vykort från gamla tider - fåglar och blommor på kompositionen i retrostil" är Beige. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Vykort från gamla tider - fåglar och blommor på kompositionen i retrostil" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Vykort från gamla tider - fåglar och blommor på kompositionen i retrostil" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Vintage samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Vykort från gamla tider - fåglar och blommor på kompositionen i retrostil" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vintage Fototapeter retro Fototapeter skandinaviska
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte