inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Vintage birds Nr 61106

Fototapet Vintage birds Nr 61106

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Vintage birds"

Tapet "Vintage birds" i kategorin Vintage är en perfekt dekoration för att förnya - Fototapet "Vintage birds" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Vintage birds" är: blommor, inskriptioner, Vintage, fåglar, retro oraz fototapeter.

Fototapet "Vintage birds" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Vintage birds" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Vintage birds" som en vattentäta tapet "Vintage birds", som låter dig utsmycka badrum eller hall eller kök. av färgerna på tapet "Vintage birds" är Krämvit. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Vintage birds" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Vintage birds" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Vintage samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Vintage birds" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vintage Fototapeter retro
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte