inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vårig blomstring - klocka omgiven av färgglada blommor i retrostil Nr 61101

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vårig blomstring - klocka omgiven av färgglada blommor i retrostil Nr 61101

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Vårig blomstring - klocka omgiven av färgglada blommor i retrostil"

Trendiga tapet "Vårig blomstring - klocka omgiven av färgglada blommor i retrostil" i kategorin Vintage är en underbar dekoration för att förnya - Fototapet "Vårig blomstring - klocka omgiven av färgglada blommor i retrostil" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Vårig blomstring - klocka omgiven av färgglada blommor i retrostil" är: fototapeter.

Fototapet "Vårig blomstring - klocka omgiven av färgglada blommor i retrostil" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Vårig blomstring - klocka omgiven av färgglada blommor i retrostil" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Vårig blomstring - klocka omgiven av färgglada blommor i retrostil" som en vattentäta tapet "Vårig blomstring - klocka omgiven av färgglada blommor i retrostil", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. Den största delen färg på tapet "Vårig blomstring - klocka omgiven av färgglada blommor i retrostil" är Krämvit. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Vårig blomstring - klocka omgiven av färgglada blommor i retrostil" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Vårig blomstring - klocka omgiven av färgglada blommor i retrostil" och andra tapeter ifrån kategorin Vintage samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Vårig blomstring - klocka omgiven av färgglada blommor i retrostil" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vintage Fototapeter retro
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte