inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet World of entertainment Nr 60053

Fototapet World of entertainment Nr 60053

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskarta "World of entertainment"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'World of entertainment' är en vägg-till-vägg fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara snygg på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har vägg-till-vägg-tapeter 'World of entertainment' med karta över världen också ett utbildnings- värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket mer lätt men också roligare. Denna extraordinära dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. vägg-till-vägg-tapeter med världskartan "World of entertainment" är även en perfekt dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "World of entertainment" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla kontinenter representerade in i minsta detalj. Fototapeten World of entertainment är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Vit som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra överallt. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i vintagestil och i svart-vitt.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter kontor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte