inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Världskarta - kontinenter på svart bakgrund med spanska etiketter Nr 60022

Taggar: #fototapeter

Fototapet Världskarta - kontinenter på svart bakgrund med spanska etiketter Nr 60022

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskartor "Världskarta - kontinenter på svart bakgrund med spanska etiketter"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en design. 'Världskarta - kontinenter på svart bakgrund med spanska etiketter' är en storskalig fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara välpassande på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har den moderna fototapeten 'Världskarta - kontinenter på svart bakgrund med spanska etiketter' med karta över världen också ett utbildnings- värde. Att lära sig kontinenter och länder blir mycket enklare men också en kul grej. Denna intressanta dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. vägg-till-vägg-tapeter med världens alla länder "Världskarta - kontinenter på svart bakgrund med spanska etiketter" är även en fantastisk dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Världskarta - kontinenter på svart bakgrund med spanska etiketter" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Världskarta - kontinenter på svart bakgrund med spanska etiketter är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Svartvitt som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av rum. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i guldnyanser.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor Fototapeter för hemmet Fototapeter kontor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte