inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Världskarta - kontinenter på svart bakgrund med etiketter Nr 59957

Taggar: #fototapeter

Fototapet Världskarta - kontinenter på svart bakgrund med etiketter Nr 59957

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskartor "Världskarta - kontinenter på svart bakgrund med etiketter"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'Världskarta - kontinenter på svart bakgrund med etiketter' är en vägg-till-vägg fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara vacker på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har vägg-till-vägg-tapeter 'Världskarta - kontinenter på svart bakgrund med etiketter' med världskartan också ett utbildnings- värde. Att lära sig geografi blir mycket mer lätt men också roligare. Denna extraordinära dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. stora fototapeter med världskartan "Världskarta - kontinenter på svart bakgrund med etiketter" är även en fantastisk dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Världskarta - kontinenter på svart bakgrund med etiketter" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla kontinenter representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Världskarta - kontinenter på svart bakgrund med etiketter är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Svartvitt som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra överallt. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i vintagestil och i trendiga färger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte