inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Världen av blommor - tegelvärldskarta på vit träbakgrund med text Nr 63952

Taggar: #fototapeter

Fototapet Världen av blommor - tegelvärldskarta på vit träbakgrund med text Nr 63952

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världen "Världen av blommor - tegelvärldskarta på vit träbakgrund med text"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'Världen av blommor - tegelvärldskarta på vit träbakgrund med text' är en stor fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har den moderna fototapeten 'Världen av blommor - tegelvärldskarta på vit träbakgrund med text' med kontinenter också ett bildande värde. Att lära sig geografi blir mycket mer lätt men också en kul grej. Denna intressanta dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. Fototapeter med världskartan "Världen av blommor - tegelvärldskarta på vit träbakgrund med text" är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Världen av blommor - tegelvärldskarta på vit träbakgrund med text" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla konturer och platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Världen av blommor - tegelvärldskarta på vit träbakgrund med text är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Grå som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av rum. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i guldnyanser.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte