inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Tidens gång på jorden - världskarta med klockmotiv på gråträbakgrund Nr 63866

Taggar: #fototapeter

Fototapet Tidens gång på jorden - världskarta med klockmotiv på gråträbakgrund Nr 63866

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskartor "Tidens gång på jorden - världskarta med klockmotiv på gråträbakgrund"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Tidens gång på jorden - världskarta med klockmotiv på gråträbakgrund' är en stor fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara välpassande på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har fototapeten 'Tidens gång på jorden - världskarta med klockmotiv på gråträbakgrund' med kontinenter också ett utbildnings- värde. Att lära sig kontinenter och länder blir mycket enklare men också en kul grej. Denna extraordinära dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. vägg-till-vägg-tapeter med världskartan "Tidens gång på jorden - världskarta med klockmotiv på gråträbakgrund" är även en fantastisk dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Tidens gång på jorden - världskarta med klockmotiv på gråträbakgrund" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Tidens gång på jorden - världskarta med klockmotiv på gråträbakgrund är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Brun som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av rum. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i retro och i pastellfärger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte