inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Svartvit värld - karta med vita kontinenter och svarta hav Nr 60017

Taggar: #fototapeter

Fototapet Svartvit värld - karta med vita kontinenter och svarta hav Nr 60017

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskarta "Svartvit värld - karta med vita kontinenter och svarta hav"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'Svartvit värld - karta med vita kontinenter och svarta hav' är en storskalig fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har fototapeten 'Svartvit värld - karta med vita kontinenter och svarta hav' med kontinenterna också ett bildande värde. Att lära sig geografi blir mycket enklare men också en kul grej. Denna fantastiska dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. Fototapeter med världskartan "Svartvit värld - karta med vita kontinenter och svarta hav" är även en fantastisk dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Svartvit värld - karta med vita kontinenter och svarta hav" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla konturer och platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Svartvit värld - karta med vita kontinenter och svarta hav är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Svartvitt som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i vintagestil och i svart-vitt.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte