inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Svarta kontinenter - världskarta med länderna namngivna på engelska Nr 65576

Taggar: #fototapeter

Fototapet Svarta kontinenter - världskarta med länderna namngivna på engelska Nr 65576

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskartor "Svarta kontinenter - världskarta med länderna namngivna på engelska"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Svarta kontinenter - världskarta med länderna namngivna på engelska' är en storskalig fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har den moderna fototapeten 'Svarta kontinenter - världskarta med länderna namngivna på engelska' med kontinenter också ett bildande värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket mer lätt men också roligare. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. vägg-till-vägg-tapeter med världskartan "Svarta kontinenter - världskarta med länderna namngivna på engelska" är även en fin dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Svarta kontinenter - världskarta med länderna namngivna på engelska" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla konturer och platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Svarta kontinenter - världskarta med länderna namngivna på engelska är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Brun som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av utrymmen. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i svart-vitt.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte