inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Romantic World Nr 63950

Fototapet Romantic World Nr 63950

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskartor "Romantic World"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en design. 'Romantic World' är en vägg-till-vägg fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara snygg på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har vägg-till-vägg-tapeter 'Romantic World' med kontinenterna också ett bildande värde. Att lära sig geografi blir mycket enklare men också en kul grej. Denna extraordinära dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. vägg-till-vägg-tapeter med världskartan "Romantic World" är även en perfekt dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Romantic World" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla kontinenter representerade in i minsta detalj. Fototapeten Romantic World är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Grå som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av utrymmen. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i trendiga färger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte