inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Pappersvärld - världskarta med grafiskt motiv och ord Nr 61837

Taggar: #fototapeter

Fototapet Pappersvärld - världskarta med grafiskt motiv och ord Nr 61837

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världen "Pappersvärld - världskarta med grafiskt motiv och ord"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'Pappersvärld - världskarta med grafiskt motiv och ord' är en storskalig fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara vacker på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har storskaliga tapeter 'Pappersvärld - världskarta med grafiskt motiv och ord' med karta över världen också ett didaktiskt värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket lättare men också roligare. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. fondväggar med världens alla länder "Pappersvärld - världskarta med grafiskt motiv och ord" är även en fantastisk dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Pappersvärld - världskarta med grafiskt motiv och ord" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Pappersvärld - världskarta med grafiskt motiv och ord är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Svartvitt som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av rum. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i vintagestil och i svart-vitt.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte