inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Pappersresor - sandig världskarta med kontinenter på en gammal bakgrund Nr 64790

Taggar: #fototapeter

Fototapet Pappersresor - sandig världskarta med kontinenter på en gammal bakgrund Nr 64790

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världen "Pappersresor - sandig världskarta med kontinenter på en gammal bakgrund"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en design. 'Pappersresor - sandig världskarta med kontinenter på en gammal bakgrund' är en vägg-till-vägg fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har storskaliga tapeter 'Pappersresor - sandig världskarta med kontinenter på en gammal bakgrund' med kontinenterna också ett bildande värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket lättare men också roligare. Denna extraordinära dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. vägg-till-vägg-tapeter med världskartan "Pappersresor - sandig världskarta med kontinenter på en gammal bakgrund" är även en fantastisk dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Pappersresor - sandig världskarta med kontinenter på en gammal bakgrund" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla kontinenter representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Pappersresor - sandig världskarta med kontinenter på en gammal bakgrund är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Beige som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av rum. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i retro och i guldnyanser.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor Fototapeter kolonial
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte