inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Mechanism of World Nr 64029

Fototapet Mechanism of World Nr 64029

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskartor "Mechanism of World"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Mechanism of World' är en storskalig fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara välpassande på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har stora fototapeter 'Mechanism of World' med världskartan också ett bildande värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket enklare men också roligare. Denna fantastiska dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. fondväggar med världskartan "Mechanism of World" är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Mechanism of World" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Mechanism of World är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Orange som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i retro och i svart-vitt.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte