inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Map of the World - white solids Nr 59963

Taggar: #fototapeter

Fototapet Map of the World - white solids Nr 59963

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världen "Map of the World - white solids"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Map of the World - white solids' är en stor fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara vacker på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har storskaliga tapeter 'Map of the World - white solids' med världskartan också ett didaktiskt värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket lättare men också en kul grej. Denna extraordinära dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. Fototapeter med världens alla länder "Map of the World - white solids" är även en fantastisk dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Map of the World - white solids" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla kontinenter representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Map of the World - white solids är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Svartvitt som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av utrymmen. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i guldnyanser.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte