inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Mångfärgade resor - färgglad världskarta med etiketter för kontinenter Nr 60065

Taggar: #fototapeter

Fototapet Mångfärgade resor - färgglad världskarta med etiketter för kontinenter Nr 60065

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskarta "Mångfärgade resor - färgglad världskarta med etiketter för kontinenter"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Mångfärgade resor - färgglad världskarta med etiketter för kontinenter' är en vägg-till-vägg fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara välpassande på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har stora fototapeter 'Mångfärgade resor - färgglad världskarta med etiketter för kontinenter' med kontinenterna också ett bildande värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket enklare men också roligare. Denna extraordinära dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. fondväggar med världens alla länder "Mångfärgade resor - färgglad världskarta med etiketter för kontinenter" är även en perfekt dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Mångfärgade resor - färgglad världskarta med etiketter för kontinenter" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla konturer och platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Mångfärgade resor - färgglad världskarta med etiketter för kontinenter är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Svart som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i vintagestil och i trendiga färger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte