inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Mångfärgade kontinenter - världskarta med texter på engelska Nr 59978

Taggar: #fototapeter

Fototapet Mångfärgade kontinenter - världskarta med texter på engelska Nr 59978

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet världskartor "Mångfärgade kontinenter - världskarta med texter på engelska"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Mångfärgade kontinenter - världskarta med texter på engelska' är en stor fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara välpassande på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har stora fototapeter 'Mångfärgade kontinenter - världskarta med texter på engelska' med kontinenter också ett bildande värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket enklare men också roligare. Denna intressanta dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. vägg-till-vägg-tapeter med världens alla länder "Mångfärgade kontinenter - världskarta med texter på engelska" är även en fantastisk dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Mångfärgade kontinenter - världskarta med texter på engelska" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Mångfärgade kontinenter - världskarta med texter på engelska är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Grå som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i guldnyanser.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte