inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
BLACK SALE med upp till -50% rabatt Erbjudandet gäller till 2022.11.30 Upptäck mera

Fototapet Liten resa. Stor resor (engelska) Nr 59956

Fototapet Liten resa. Stor resor (engelska) Nr 59956

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskartor "Liten resa. Stor resor (engelska)"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Liten resa. Stor resor (engelska)' är en stor fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har stora fototapeter 'Liten resa. Stor resor (engelska)' med karta över världen också ett didaktiskt värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket lättare men också en kul grej. Denna fantastiska dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. vägg-till-vägg-tapeter med världskartan "Liten resa. Stor resor (engelska)" är även en perfekt dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Liten resa. Stor resor (engelska)" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla konturer och platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Liten resa. Stor resor (engelska) är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Grå som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i svart-vitt.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte