inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Kontinenter - världskarta i dämpade färger mot grå bakgrund Nr 59986

Taggar: #fototapeter

Fototapet Kontinenter - världskarta i dämpade färger mot grå bakgrund Nr 59986

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskarta "Kontinenter - världskarta i dämpade färger mot grå bakgrund"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Kontinenter - världskarta i dämpade färger mot grå bakgrund' är en storskalig fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara vacker på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har vägg-till-vägg-tapeter 'Kontinenter - världskarta i dämpade färger mot grå bakgrund' med kontinenterna också ett bildande värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket enklare men också roligare. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. vägg-till-vägg-tapeter med världskartan "Kontinenter - världskarta i dämpade färger mot grå bakgrund" är även en fin dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Kontinenter - världskarta i dämpade färger mot grå bakgrund" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla konturer och platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Kontinenter - världskarta i dämpade färger mot grå bakgrund är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Grå som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra överallt. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i guldnyanser.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte