inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Kaffets värld - abstrakt världskarta med fläckar på sandig bakgrund Nr 59948

Taggar: #fototapeter

Fototapet Kaffets värld - abstrakt världskarta med fläckar på sandig bakgrund Nr 59948

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskarta "Kaffets värld - abstrakt världskarta med fläckar på sandig bakgrund"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en design. 'Kaffets värld - abstrakt världskarta med fläckar på sandig bakgrund' är en stor fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara vacker på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har vägg-till-vägg-tapeter 'Kaffets värld - abstrakt världskarta med fläckar på sandig bakgrund' med kontinenter också ett bildande värde. Att lära sig geografi blir mycket lättare men också en kul grej. Denna intressanta dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. vägg-till-vägg-tapeter med världskartan "Kaffets värld - abstrakt världskarta med fläckar på sandig bakgrund" är även en fin dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Kaffets värld - abstrakt världskarta med fläckar på sandig bakgrund" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla kontinenter representerade in i minsta detalj. Fototapeten Kaffets värld - abstrakt världskarta med fläckar på sandig bakgrund är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Sepia som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av utrymmen. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i vintagestil och i pastellfärger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor Fototapeter kolonial
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte