inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Italien - karta över Italien i färgerna på flaggan med stadsnamn Nr 59941

Taggar: #fototapeter

Fototapet Italien - karta över Italien i färgerna på flaggan med stadsnamn Nr 59941

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet världskartor "Italien - karta över Italien i färgerna på flaggan med stadsnamn"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Italien - karta över Italien i färgerna på flaggan med stadsnamn' är en storskalig fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara välpassande på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har den moderna fototapeten 'Italien - karta över Italien i färgerna på flaggan med stadsnamn' med kontinenterna också ett utbildnings- värde. Att lära sig geografi blir mycket enklare men också en kul grej. Denna fantastiska dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. Fototapeter med världens alla länder "Italien - karta över Italien i färgerna på flaggan med stadsnamn" är även en fantastisk dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Italien - karta över Italien i färgerna på flaggan med stadsnamn" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla kontinenter representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Italien - karta över Italien i färgerna på flaggan med stadsnamn är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Svart som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i retro och i pastellfärger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte