inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Italian artistry Nr 59940

Fototapet Italian artistry Nr 59940

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskartor "Italian artistry"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'Italian artistry' är en storskalig fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har den moderna fototapeten 'Italian artistry' med världskartan också ett bildande värde. Att lära sig kontinenter och länder blir mycket lättare men också en kul grej. Denna fantastiska dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. stora fototapeter med världskartan "Italian artistry" är även en perfekt dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Italian artistry" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla kontinenter representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Italian artistry är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Silver som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i pastellfärger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte