inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
BLACK SALE med upp till -50% rabatt Erbjudandet gäller till 2022.11.30 Upptäck mera

Fototapet Indiana Jones - map of adventures Nr 60070

Fototapet Indiana Jones - map of adventures Nr 60070

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världen "Indiana Jones - map of adventures"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Indiana Jones - map of adventures' är en stor fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har fototapeten 'Indiana Jones - map of adventures' med kontinenterna också ett bildande värde. Att lära sig kontinenter och länder blir mycket lättare men också en kul grej. Denna intressanta dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. stora fototapeter med världens alla länder "Indiana Jones - map of adventures" är även en fin dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Indiana Jones - map of adventures" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla kontinenter representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Indiana Jones - map of adventures är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Krämvit som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av utrymmen. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i vintagestil och i guldnyanser.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter kolonial
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte