inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Grå-svarta kontinenter - världskarta med texter på spanska Nr 60054

Taggar: #fototapeter

Fototapet Grå-svarta kontinenter - världskarta med texter på spanska Nr 60054

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskarta "Grå-svarta kontinenter - världskarta med texter på spanska"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Grå-svarta kontinenter - världskarta med texter på spanska' är en vägg-till-vägg fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har den moderna fototapeten 'Grå-svarta kontinenter - världskarta med texter på spanska' med världskartan också ett utbildnings- värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket lättare men också en kul grej. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. Fototapeter med världens alla länder "Grå-svarta kontinenter - världskarta med texter på spanska" är även en fantastisk dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Grå-svarta kontinenter - världskarta med texter på spanska" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla konturer och platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Grå-svarta kontinenter - världskarta med texter på spanska är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Svartvitt som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av utrymmen. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i retro och i trendiga färger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor Fototapeter industriella
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte