inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Grå-svarta kontinenter - världskarta med texter på spanska Nr 60019

Taggar: #fototapeter

Fototapet Grå-svarta kontinenter - världskarta med texter på spanska Nr 60019

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskartor "Grå-svarta kontinenter - världskarta med texter på spanska"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Grå-svarta kontinenter - världskarta med texter på spanska' är en stor fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara välpassande på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har storskaliga tapeter 'Grå-svarta kontinenter - världskarta med texter på spanska' med kontinenterna också ett bildande värde. Att lära sig geografi blir mycket enklare men också roligare. Denna fantastiska dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. fondväggar med världskartan "Grå-svarta kontinenter - världskarta med texter på spanska" är även en fantastisk dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Grå-svarta kontinenter - världskarta med texter på spanska" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla konturer och platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Grå-svarta kontinenter - världskarta med texter på spanska är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Grå som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av utrymmen. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i retro och i svart-vitt.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte