inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Geografilektion - färgglad världskarta för att lära sig länder på engelska Nr 64329

Taggar: #fototapeter

Fototapet Geografilektion - färgglad världskarta för att lära sig länder på engelska Nr 64329

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världen "Travel with Me"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en design. 'Travel with Me' är en stor fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara snygg på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har stora fototapeter 'Travel with Me' med världskartan också ett utbildnings- värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket mer lätt men också en kul grej. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. vägg-till-vägg-tapeter med världens alla länder "Travel with Me" är även en perfekt dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Travel with Me" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Travel with Me är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Färgstarkt som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra överallt. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i retro och i guldnyanser.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte