inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Gammal karta - världskarta i retrostil med kontinenter och bleknade effekter Nr 60107

Taggar: #fototapeter

Fototapet Gammal karta - världskarta i retrostil med kontinenter och bleknade effekter Nr 60107

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskarta "Gammal karta - världskarta i retrostil med kontinenter och bleknade effekter"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Gammal karta - världskarta i retrostil med kontinenter och bleknade effekter' är en stor fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara vacker på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har vägg-till-vägg-tapeter 'Gammal karta - världskarta i retrostil med kontinenter och bleknade effekter' med världskartan också ett didaktiskt värde. Att lära sig geografi blir mycket enklare men också en kul grej. Denna fantastiska dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. Fototapeter med världskartan "Gammal karta - världskarta i retrostil med kontinenter och bleknade effekter" är även en fin dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Gammal karta - världskarta i retrostil med kontinenter och bleknade effekter" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla konturer och platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Gammal karta - världskarta i retrostil med kontinenter och bleknade effekter är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Beige som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i pastellfärger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte