inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Fantasi om världen - världskarta med färgglada rökar som kontinenter Nr 60072

Taggar: #fototapeter

Fototapet Fantasi om världen - världskarta med färgglada rökar som kontinenter Nr 60072

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskarta "Fantasi om världen - världskarta med färgglada rökar som kontinenter"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en design. 'Fantasi om världen - världskarta med färgglada rökar som kontinenter' är en vägg-till-vägg fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har storskaliga tapeter 'Fantasi om världen - världskarta med färgglada rökar som kontinenter' med världskartan också ett didaktiskt värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket mer lätt men också en kul grej. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. vägg-till-vägg-tapeter med världskartan "Fantasi om världen - världskarta med färgglada rökar som kontinenter" är även en fantastisk dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Fantasi om världen - världskarta med färgglada rökar som kontinenter" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla konturer och platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Fantasi om världen - världskarta med färgglada rökar som kontinenter är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Krämvit som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra överallt. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i guldnyanser.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter världskartor Fototapeter regnbåge
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte