inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Dancing smoke trails Nr 60045

Fototapet Dancing smoke trails Nr 60045

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet världskartor "Dancing smoke trails"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en design. 'Dancing smoke trails' är en stor fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har den moderna fototapeten 'Dancing smoke trails' med kontinenterna också ett didaktiskt värde. Att lära sig kontinenter och länder blir mycket mer lätt men också en kul grej. Denna extraordinära dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. fondväggar med världens alla länder "Dancing smoke trails" är även en perfekt dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Dancing smoke trails" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla kontinenter representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Dancing smoke trails är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Grå som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av rum. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i retro och i pastellfärger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte