inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Concrete Map Nr 60105

Fototapet Concrete Map Nr 60105

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet världskartor "Concrete Map"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'Concrete Map' är en stor fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara välpassande på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har vägg-till-vägg-tapeter 'Concrete Map' med världskartan också ett utbildnings- värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket lättare men också en kul grej. Denna extraordinära dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. stora fototapeter med världskartan "Concrete Map" är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Concrete Map" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla kontinenter representerade in i minsta detalj. Fototapeten Concrete Map är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Grå som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i trendiga färger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor Fototapeter skandinaviska
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte