inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Arcana of Modernity Nr 66229

Taggar: #fototapeter

Fototapet Arcana of Modernity Nr 66229

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskartor " Arcana of Modernity"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en design. ' Arcana of Modernity' är en vägg-till-vägg fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har den moderna fototapeten ' Arcana of Modernity' med kontinenter också ett bildande värde. Att lära sig kontinenter och länder blir mycket enklare men också en kul grej. Denna extraordinära dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. fondväggar med världskartan " Arcana of Modernity" är även en perfekt dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta " Arcana of Modernity" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla kontinenter representerade in i minsta detalj. Fototapeten Arcana of Modernity är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Brun som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av utrymmen. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i pastellfärger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter världskartor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte