inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet A Bird's World Nr 59954

Fototapet A Bird's World Nr 59954

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskartor "A Bird's World"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'A Bird's World' är en vägg-till-vägg fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara snygg på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har fototapeten 'A Bird's World' med kontinenterna också ett utbildnings- värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket enklare men också roligare. Denna fantastiska dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. fondväggar med världens alla länder "A Bird's World" är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "A Bird's World" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla konturer och platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten A Bird's World är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Ljusblå som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av rum. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i retro och i svart-vitt.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte