inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022/05/23 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Urban atmosphere Nr 60771

Fototapet Urban atmosphere Nr 60771

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Urban atmosphere"

Är Fototapet "Urban atmosphere" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra nonwoven tapeter"Urban atmosphere" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra nonwoven tapeter "Urban atmosphere" ifrån kategorin Street art (Huvudfärg: Krämvit) ärknutna till följande motiv: urban, silhuetter, konstnärlig, New York, graffiti, väggmålning, bilar oraz fototapeter. Fototapet "Urban atmosphere" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Urban atmosphere" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det enkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Urban atmosphere" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte