inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Street art - graffiti - stads-mural med färgstarka texter och mönster Nr 60551

Taggar: #fototapeter

Fototapet Street art - graffiti - stads-mural med färgstarka texter och mönster Nr 60551

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Street art - graffiti - stads-mural med färgstarka texter och mönster"

Modern tapet "Street art - graffiti - stads-mural med färgstarka texter och mönster" i kategorin Street art är en underbar dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Street art - graffiti - stads-mural med färgstarka texter och mönster" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Street art - graffiti - stads-mural med färgstarka texter och mönster" är: fototapeter.

Fototapet "Street art - graffiti - stads-mural med färgstarka texter och mönster" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Street art - graffiti - stads-mural med färgstarka texter och mönster" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Street art - graffiti - stads-mural med färgstarka texter och mönster" som en vattentäta tapet "Street art - graffiti - stads-mural med färgstarka texter och mönster", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. Den största delen färg på tapet "Street art - graffiti - stads-mural med färgstarka texter och mönster" är Färgstarkt. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Street art - graffiti - stads-mural med färgstarka texter och mönster" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Street art - graffiti - stads-mural med färgstarka texter och mönster" och andra tapeter ifrån kategorin Street art samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Street art - graffiti - stads-mural med färgstarka texter och mönster" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte