inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Storbritannien - London - stadsmural med buss och namn på städer Nr 60755

Taggar: #fototapeter

Fototapet Storbritannien - London - stadsmural med buss och namn på städer Nr 60755

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Storbritannien - London - stadsmural med buss och namn på städer"

Modern tapet "Storbritannien - London - stadsmural med buss och namn på städer" i kategorin Street art är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Storbritannien - London - stadsmural med buss och namn på städer" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Storbritannien - London - stadsmural med buss och namn på städer" är: fototapeter.

Fototapet "Storbritannien - London - stadsmural med buss och namn på städer" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Storbritannien - London - stadsmural med buss och namn på städer" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Storbritannien - London - stadsmural med buss och namn på städer" som en tvättbar tapet "Storbritannien - London - stadsmural med buss och namn på städer", som låter dig utsmycka ditt kök eller badrum. Den största delen färg på tapet "Storbritannien - London - stadsmural med buss och namn på städer" är Grå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Storbritannien - London - stadsmural med buss och namn på städer" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Storbritannien - London - stadsmural med buss och namn på städer" och andra tapeter ifrån kategorin Street art samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Storbritannien - London - stadsmural med buss och namn på städer" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter street art Fototapeter stad Fototapeter urban stil
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte