inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Stadsgraffiti - stads-mural med texter och oregelbundna bokstäver Nr 60552

Taggar: #fototapeter

Fototapet Stadsgraffiti - stads-mural med texter och oregelbundna bokstäver Nr 60552

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Stadsgraffiti - stads-mural med texter och oregelbundna bokstäver"

Fototapet "Stadsgraffiti - stads-mural med texter och oregelbundna bokstäver" i kategorin Street art hemma ? Släpp loss och dekorera fritt med våra dekorativa fondtapeter i ditt sovrum, vardagsrum - entré eller matsal. fototapet "Stadsgraffiti - stads-mural med texter och oregelbundna bokstäver" finns i olika utföranden - tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behövertapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt - en mindre storlek av tapeten som endast upptar en del av väggen kan dela av rummet (t.ex. optiskt separera köket från vardagsrummet).

"Stadsgraffiti - stads-mural med texter och oregelbundna bokstäver" huvudfärgen Grå, och dekorativa motiv:

Fototapet "Stadsgraffiti - stads-mural med texter och oregelbundna bokstäver" och fler fototapeter i kategorin Street art tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt fantastisk kvalitet. Trycket på tapeten "Stadsgraffiti - stads-mural med texter och oregelbundna bokstäver" är ekologiskt och utan parfym och tonern som vi använder uppfyller kraven för att vara lämpliga för kontakt med livsmedel. Därför kan du tryggt tillämpa "Stadsgraffiti - stads-mural med texter och oregelbundna bokstäver"på väggarna i sovrummet eller vardagsrummet .

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte