inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Skateboard - street art-mural med ett färgglatt spår och mönster på en grå bakgrund Nr 60561

Taggar: #fototapeter

Fototapet Skateboard - street art-mural med ett färgglatt spår och mönster på en grå bakgrund Nr 60561

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Tapet "Skateboard - street art-mural med ett färgglatt spår och mönster på en grå bakgrund"

Trendiga tapet "Skateboard - street art-mural med ett färgglatt spår och mönster på en grå bakgrund" i kategorin Street art är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Skateboard - street art-mural med ett färgglatt spår och mönster på en grå bakgrund" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Skateboard - street art-mural med ett färgglatt spår och mönster på en grå bakgrund" är: fototapeter.

Fototapet "Skateboard - street art-mural med ett färgglatt spår och mönster på en grå bakgrund" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Skateboard - street art-mural med ett färgglatt spår och mönster på en grå bakgrund" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Skateboard - street art-mural med ett färgglatt spår och mönster på en grå bakgrund" som en vattentät tapet "Skateboard - street art-mural med ett färgglatt spår och mönster på en grå bakgrund", som låter dig utsmycka ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Skateboard - street art-mural med ett färgglatt spår och mönster på en grå bakgrund" är Färgstarkt. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Skateboard - street art-mural med ett färgglatt spår och mönster på en grå bakgrund" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Skateboard - street art-mural med ett färgglatt spår och mönster på en grå bakgrund" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Street art samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Skateboard - street art-mural med ett färgglatt spår och mönster på en grå bakgrund" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte