tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet London, Paris, Berlin, New York, Nr 60687

Fototapet London, Paris, Berlin, New York, Nr 60687

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "London, Paris, Berlin, New York"

Tapet "London, Paris, Berlin, New York" i kategorin Street art är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "London, Paris, Berlin, New York" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "London, Paris, Berlin, New York" är: inskriptioner, urban, stad, konstnärlig, graffiti, väggmålning, collage oraz fototapeter.

Fototapet "London, Paris, Berlin, New York" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "London, Paris, Berlin, New York" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "London, Paris, Berlin, New York" är Svartvitt. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "London, Paris, Berlin, New York" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "London, Paris, Berlin, New York" och andra tapeter ifrån kategorin Street art samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "London, Paris, Berlin, New York" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter hobby Fototapeter street art Fototapeter motorcyklar