inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Grön papegoja - graffiti i street art-stil med stor text och papegoja Nr 60765

Taggar: #fototapeter

Fototapet Grön papegoja - graffiti i street art-stil med stor text och papegoja Nr 60765

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Grön papegoja - graffiti i street art-stil med stor text och papegoja"

Unika tapet "Grön papegoja - graffiti i street art-stil med stor text och papegoja" i kategorin Street art är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Grön papegoja - graffiti i street art-stil med stor text och papegoja" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Grön papegoja - graffiti i street art-stil med stor text och papegoja" är: fototapeter.

Fototapet "Grön papegoja - graffiti i street art-stil med stor text och papegoja" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Grön papegoja - graffiti i street art-stil med stor text och papegoja" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Grön papegoja - graffiti i street art-stil med stor text och papegoja" som en vattentät tapet "Grön papegoja - graffiti i street art-stil med stor text och papegoja", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Grön papegoja - graffiti i street art-stil med stor text och papegoja" är Färgstarkt. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Grön papegoja - graffiti i street art-stil med stor text och papegoja" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Grön papegoja - graffiti i street art-stil med stor text och papegoja" och andra tapeter ifrån kategorin Street art samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Grön papegoja - graffiti i street art-stil med stor text och papegoja" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter street art
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte