inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Graffiti skönhet - mural i street art-stil med en färgstark ansikte i mönster Nr 60559

Taggar: #fototapeter

Fototapet Graffiti skönhet - mural i street art-stil med en färgstark ansikte i mönster Nr 60559

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Graffiti skönhet - mural i street art-stil med en färgstark ansikte i mönster"

Unika tapet "Graffiti skönhet - mural i street art-stil med en färgstark ansikte i mönster" i kategorin Street art är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Graffiti skönhet - mural i street art-stil med en färgstark ansikte i mönster" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Graffiti skönhet - mural i street art-stil med en färgstark ansikte i mönster" är: fototapeter.

Fototapet "Graffiti skönhet - mural i street art-stil med en färgstark ansikte i mönster" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Graffiti skönhet - mural i street art-stil med en färgstark ansikte i mönster" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Graffiti skönhet - mural i street art-stil med en färgstark ansikte i mönster" som en tvättbar tapet "Graffiti skönhet - mural i street art-stil med en färgstark ansikte i mönster", som låter dig utsmycka ditt kök eller badrum. Den största delen färg på tapet "Graffiti skönhet - mural i street art-stil med en färgstark ansikte i mönster" är Färgstarkt. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Graffiti skönhet - mural i street art-stil med en färgstark ansikte i mönster" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Graffiti skönhet - mural i street art-stil med en färgstark ansikte i mönster" och andra tapeter ifrån kategorin Street art samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Graffiti skönhet - mural i street art-stil med en färgstark ansikte i mönster" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte