inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Graffiti monster - street art med en sprayburk i centrum och färgstark bakgrund Nr 60535

Taggar: #fototapeter

Fototapet Graffiti monster - street art med en sprayburk i centrum och färgstark bakgrund Nr 60535

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Graffiti monster - street art med en sprayburk i centrum och färgstark bakgrund"

Gillar du Fototapet "Graffiti monster - street art med en sprayburk i centrum och färgstark bakgrund"? dekorativa motiv fototapeter passar utmärkt som tapet .

Mer än moderna tapeter "Graffiti monster - street art med en sprayburk i centrum och färgstark bakgrund" andra motiv under kategorin Street art. Både "Graffiti monster - street art med en sprayburk i centrum och färgstark bakgrund" fototapeter är perfekta inte bara som dekoration i {sovrummet, vardagsrummet eller köket | sovrummet, arbetsrummet eller matsalen men för offentliga platser som skolor, restauranger eller medicinska kontor .

Monteringen av fototapeter "fototapeter Graffiti monster - street art med en sprayburk i centrum och färgstark bakgrund" snabb : produkten är redan indelad i bekväma 50 cm breda bitar applicera enkelt på väggen med tapetklister. Tapeten "Graffiti monster - street art med en sprayburk i centrum och färgstark bakgrund" kräver ingen användning av speciella tillbehör: ett lämpligt lim hittar du hos närmsta byggvaruhus . För din bekvämlighet, tillsammans med din beställning av moderna fototapeter "Graffiti monster - street art med en sprayburk i centrum och färgstark bakgrund" kan du också beställa tapetserar-kit, mer info om detta under finns under "Lägg till tillbehör".

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte